Gent 28/08/2019

Taylor Swift es corona com la cantant amb més ingressos

La revista 'Forbes' detalla que durant l'any passat va guanyar 185 milions de dòlars

Ara
1 min
Taylor Swift vol seguir sent la reina blanca  del pop

BarcelonaVa ser una de les triomfadores dels premis MTV VMA i ara també ho és de la llista de les cantants més ben pagades de la revista 'Forbes'. Taylor Swift s'alça com la cantant femenina amb més ingressos: durant l'últim any ha guanyat 185 milions de dòlars abans de pagar impostos. D'aquesta manera, la cantant de 'You need to calm down' supera Beyoncé, que es queda en segona posició amb uns ingressos de 81 milions de dòlars (també abans de pagar imposts).

Swift, que també és la personalitat del món de l'entreteniment que més diners guanya, deu bona part dels seus ingressos de l'any passat a la gira Reputation Stadium Tour i al contracte que va signar a finals del 2018 amb la discogràfica Republic Records, que forma part del grup Universal.

La cantant duplica els ingressos de la segona classificada, Beyoncé. Els 81 milions de dòlars que ha ingressat durant l'últim any la cantant de 'Lemonade' provenen principalment de la gira On the Run II, que comparteix amb el seu marit Jay Z; l'àlbum en directe 'Homecoming', i l'especial homònim de Netflix.

La tercera en discòrdia és Rihanna, que aconsegueix 62 milions de dòlars gràcies a l'associació de la seva firma de cosmètica Fenty Beauty amb el conglomerat dedicat al luxe LVMH.

stats