Tres actrius còmiques presentaran els Oscars d'enguany

L'Acadèmia nord-americana ha decidit partir en tres blocs la gala i que cadascuna estigui conduida per una intèrpret diferent

2 min
Oscars 2014

BarcelonaLa gala dels Oscars d'aquest any comptarà amb un trio de presentadores conformat per Amy Schumer, Regina Hall i Wanda Sykes, segons diverses informacions publicades aquesta matinada als EUA. Variety ha estat el primer mitjà a avançar la informació, que posteriorment han confirmat altres mitjans especialitzats com The Hollywood Reporter i The Wrap, encara que l'Acadèmia de Hollywood no ha fet cap declaració. Així, la premsa de Los Angeles s'ha avançat a una de les sorpreses més ben guardades de la cerimònia, que la cadena ABC tenia previst anunciar dimarts durant la programació matinal. Segons Variety, la gala que produirà Will Packer estarà dividida en tres actes d'una hora, cadascun conduït per una presentadora.

La intenció dels organitzadors és fer un espectacle més amè i àgil després de la cerimònia de l'any passat, que va registrar mínims històrics d'audiència amb un format reduït per la pandèmia del coronavirus i un guió a càrrec de Steven Soderbergh. D'altra banda, els Oscars van anunciar ahir que per primera vegada a la història obriran la seva votació al públic i reconeixeran amb un guardó la pel·lícula més votada a Twitter.

Des d'avui fins al proper 3 de març, els internautes podran triar la seva pel·lícula favorita mitjançant l'etiqueta #OscarsFanFavorite i també seleccionar l'escena amb què més han gaudit aquest any sota el lema #OscarsCheerMoment. Els millors missatges s'inclouran a la retransmissió de la gala, el proper 27 de març i, a més, l'Acadèmia sortejarà entre tots els participants tres viatges a la cerimònia de l'any que ve, on els guanyadors podran presentar un dels premis.

L'organització va insistir que senzillament "es reconeixerà" la cinta més votada, que pot no estar nominada als premis, però que la iniciativa no inaugura cap categoria oficial. The Power of the Dog, Licorice Pizza, Coda, Don't Look Up, King Richard, Nightmare Alley, Drive My Car, Dune, Belfast i West Side Story són les candidates a l'Oscar a la millor pel·lícula d'aquest any.

Amy Schummer, una de les elegides per als Oscars
Regina Hall, una de les altres elegides per a la cerimònia
Wanda Sykes formarà part de les tres presentadores dels Oscars
stats