Gent 02/07/2019

Una casa de nines d'or, el vestit que ha tancat la desfilada de Dior a París

La peça recrea l'edifici que la firma té a la capital francesa

Ara
1 min
Una casa de nines d'or, el vestit que ha tancat la desfilada de Dior a París

BarcelonaEntre la marea negra que ha sigut l'última desfilada de Christian Dior a París, ha destacat de manera evident el vestit que la italiana Maria Grazia Chiuri ha creat per tancar la presentació. Es tracta d'un vestit que sembla inspirat en una casa de nines però que en realitat recrea amb or –tal com expliquen diversos mitjans especialitzats– la casa de la mítica 'maison' a París, ubicada al número 30 de l'avinguda Montaigne i on estava tenint lloc la desfilada.

El modelet, que no seria estrany que es convertís en una preuada peça de col·leccionista, ha sigut el que ha tancat la desfilada de Dior en la setmana de l'alta costura de la capital francesa, que acaba demà amb la participació de Valentino i per on ja han passat figures com Gaultier o firmes com Chanel. La model que l'ha exhibit anava descalça i el portava sobre una malla negra tant a la part superior com a les cames. Les finestres i portes de la façana permetien veure la silueta de la model a contrallum.

Una casa de nines d'or, el vestit que ha tancat la desfilada de Dior a París

El disseny és el màxim exponent de la vinculació que la firma ha volgut crear amb l'arquitectura. Segons han explicat des de la marca a les xarxes socials, la seva col·lecció d'alta costura per a la tardor-hivern del 2020 "explora la relació entre l'alta costura i l'arquitectura, amb picades d'ullet a l'univers de l'arquitecte austroamericà Bernard Rudofsky".

stats