Publicitat
Publicitat

Món

Alliberats els tres cooperants francesos segrestats al Iemen el maig

El govern francès ha confirmat l'alliberament en un comunicat presidencial, en el qual agraeix la col·laboració de les autoritats omanites

El govern francès ha confirmat aquest dilluns l'alliberament dels tres cooperants francesos segrestats al Iemen el passat 28 de maig. Així ho ha afirmat l'Elisi en un comunicat presidencial, en el qual no dóna més detalls sobre l'operació.

El president francès, Nicolas Sarkozy, agraeix “calorosament” la col·laboració del sultà d'Oman i a les autoritats omanites, dels quals assegura “la seva ajuda ha sigut determinant” per a l'alliberament.

Els treballadors, dues dones i un home de nacionalitat francesa, van ser segrestats al sud-est del Iemen per un grup d'homes armats, quan feien tasques humanitàries a la ciutat de Siún, a la província de Hadramaut, amb una forta presència de la xarxa terrorista d'Al-Qaida. Segons els serveis de seguretat iemenites, un grup de pistolers va aturar el vehicle en què viatjaven els tres ciutadans francesos i els van portar cap a una zona desèrtica pròxima a Siún.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT