Publicitat
Publicitat

Troben un helicòpter perdut el 1975 en una regió russa

Es va estavellar a la regió d'Altai quan es dirigia a apagar un incendi. Han trobat les restes durant les tasques de recerca de la nau espacial Soiuz perduda des del passat 24 d'agost

Els equips de cerca encarregats de buscar la nau espacial Soiuz Progress M-12M, desapareguda des del passat 24 d'agost, han localitzat aquest dimecres les restes d'un helicòpter Mi-2 que es va estavellar fa 36 anys a la regió russa d'Altai, al sud de Sibèria, segons han informat les autoritats del país.

L'helicòpter va desaparèixer el 1975, juntament amb els set ocupants que hi anaven a bord, poc després d'enlairar-se de l'aeròdrom de Barnaul. Segons Elena Kàpitx, portaveu del Comitè d'Instrucció (CI) rus al districte de Sibèria Occidental, la nau es dirigia a apagar un incendi en una zona de la regió.

La nau espacial Progress M-12M es va estavellar el passat 24 d'agost a la república d'Altai, poc després del seu llançament des de l'estació espacial de Baikonur (Kazakhstan). A bord hi portava més de 2,5 tonelades de càrrega per abastir l'Estació Espacial Internacional (EEI). L'accident posa en perill la continuïtat de l'EEI.

Més continguts de