Internacional 05/01/2019

Almenys 3 morts i diversos ferits en un tiroteig en un 'bowling' de Los Angeles

Les investigacions apunten que la causa dels trets ha sigut una baralla a l'interior del mateix establiment

Ara
1 min

BarcelonaAlmenys tres persones han mort i quatre més han resultat ferides en un tiroteig registrat aquest dissabte a la matinada en una bolera de la localitat de Torrance, a Los Angeles.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons diversos mitjans de comunicació locals, la policia està intentant identificar els sospitosos involucrats en l'incident, però tot sembla indicar que els trets s'han produït a conseqüència d'una baralla al mateix establiment. Les primeres investigacions, doncs, descarten que es tracti d'un acte terrorista.

Mentrestant, les autoritats opten per ser prudents. "La investigació continua. Eviteu l'àrea afectada", ha indicat la policia minuts després de l'atac a través del seu compte de Twitter.

Les primeres informacions policials indiquen que les tres víctimes mortals han perdut la vida a l'interior del local, mentre que dos dels ferits han estat traslladats a un hospital pròxim, on continuen ingressats. Els altres dos ferits han pogut desplaçar-se tot sols al centre mèdic.

Durant hores Torrance, una ciutat costanera situada a uns 30 quilòmetres del centre de Los Angeles, ha viscut moments de pànic i incertesa. "Hi ha hagut una baralla i després hem sentit uns nou trets", ha explicat al diari local 'Los Angeles Time' un dels testimonis.

Una altra dona, també present durant els fets, ha apuntat al mateix rotatiu que la policia encara no ha donat detalls del que ha passat, però que ella també va presenciar la baralla.

stats