ESTATS UNITS
Internacional 31/08/2012

Almenys 3 morts en un tiroteig a un centre comercial de Nova Jersey

Un atacant ha mort a trets dos treballadors de matinada i després s'ha suïcidat, segons la primera reconstrucció dels fets. L'autor dels fets podria ser un treballador descontent

Efe
1 min

Nova YorkAlmenys tres persones, incloent-hi el presumpte atacant, han mort en un tiroteig aquest divendres en un centre comercial d'Old Bridge, a l'estat nord-americà de Nova Jersey, a uns 40 km al sud de Nova York, segons informa la cadena NBC.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Fonts policials han indicat que una de les víctimes ha estat una noia de 18 anys i que el sospitós era un jove de 23.

L'atacant hauria estat un treballador que ha entrat a l'establiment durant la matinada i ha disparat contra dues persones abans de llevar-se la vida, segons ha confirmat l'alcalde d'Old Bridge, Owen Henry, al diari local 'Star Ledger'. L'establiment estava tancat, però hi havia diferents treballadors dins, ordenant productes de les lleixes.

Henry ha explicat a aquest mitjà que els agents de la policia han evacuat del lloc dels fets els treballadors del centre comercial, on diverses finestres han quedat destruïdes pels trets. L'alcalde ha reconegut que no sabia exactament què havia passat ni els motius de l'atacant, però que podria ser un treballador descontent.

"Aquesta és las pitjor trucada que un alcalde pot rebre. Et pots preparar per a aquestes coses però no pots prevenir-les", ha declarat al diari Henry.

El tiroteig es produeix exactament una setmana després que davant de l'emblemàtic Empire State Buiding de Nova York un home identificat com a Jeffrey Johnson va matar un antic company de feina, Steven Ercolina, abans de ser abatut a trets per la policia en un tiroteig que va deixar nou ferits.

stats