Publicitat
Publicitat

Veneçuela

Hugo Chávez viatjarà a Cuba per ser operat

L'Assemblea Nacional ha donat el permís perquè el president s'absenti de Veneçuela. L'oposició exigeix transparència sobre l'estat de salut del mandatari

El president de Veneçuela, Hugo Chávez, viatjarà aquest divendres a Cuba per operar-se després que l'Assemblea Nacional hagi aprovat per unanimitat el permís sol·licitat pel president per absentar-se del país. La constitució exigeix l'autorització parlamentària per les estades de més de cinc dies del cap d'estat fora del país. La nova intervenció es realitzarà a l'Havana dilluns o dimarts de la setmana que ve.

Chávez va demanar el permís després d'informar dimarts que li havien localitzat una nova lesió amb altes probabilitats de ser maligna a la mateixa zona on se li va extirpar un tumor cancerigen el juny passat.

"Allà estaré, Fidel (Castro). Demà marxaré cap a la tarda, de nou a una altra batalla que, com a guerrillers del temps que som, també vencerem" , ha dit el mandatari en un consell de ministres transmès per la ràdio i la televisió.

Malgrat que l'oposició veneçolana ha desitjat una ràpida recuperació a Chávez, ha exigit que el govern sigui transparent pel que fa a l'estat de salut del president.

Chávez ha assegurat que seguirà en contacte amb el seu gabinet i que viatjarà amb un grup integrat pel seu equip més proper, com la ministra de la Presidència, Erika Farías, i un responsable de Defensa.

Més continguts de