Internacional 10/09/2015

"Busquem ajuda sincera": la campanya d'una ONG catalana per ajudar a la reconstrucció del Nepal

Els cooperants Pol Ferrús i Sara Pavone van viure el terratrèmol que va devastar gran part del país asiàtic l'abril passat i ara hi tornen amb Living Nepal per donar suport al districte de Rasuwa, al nord de Katmandú

Ara
1 min

BarcelonaL'ONG catalana Living Nepal ha engegat una campanya per donar-se a conèixer i recaptar fons i recursos per a la reconstrucció del Nepal. Gairebé 5 mesos després del terratrèmol que va afectar el país -va tenir lloc el 25 d'abril, amb rèpliques durant les setmanes posteriors-, gran part dels 14 districtes més afectats segueixen devastats.

El vídeo promocional de la campanya explica la història dels fundadors de l'organització, Pol Ferrús i Sara Pavone, que eren a Nepal quan va tenir lloc el sisme i que, en tornar a Catalunya, van decidir fer alguna cosa per ajudar el districte de Rasuwa, al nord de Katmandú. El 22 de setembre els dos cooperants, juntament amb altres persones que s'han sumat a l'equip, tornaran al país asiàtic per posar en marxa la iniciativa sobre el terreny.

"Podríem enviar diners, però l'honest és anar allà i ajudar-los amb les nostres mans", diu Ferrús al vídeo, on explica que l'organització utilitzarà zero intermediaris en la seva acció. Tothom que vulgui pot participar del projecte compartint el vídeo, sumant-se expedició al Nepal o fent una aportació econòmica al número de compte de Living Nepal. "Busquem ajuda sincera", conclou el vídeo.

stats