Un vídeo mostra el moment de l'atac mortal a Kim Jong-nam a Kuala Lumpur

A les imatges es pot veure una dona agafant-lo per darrere i administrant-li algun tipus de producte

Una setmana després d'un dels escàndols més grans perpetrats pel règim de Corea del Nord han sortit a la llum les imatges que van enregistrar les càmeres de seguretat de l'aeroport de Kuala Lumpur.

El canal de televisió xinès CCTV ha difós des de diversos angles les darreres passes del que podria haver estat el líder nord-coreà però que va caure en desgràcia l'any 2001 quan va ser deportat del Japó amb un passaport fals.  

En aquesta seqüencia es pot observar l'atac a través del web del diari ' The Guardian'. Es pot veure que l'home, després de ser agredit, camina uns metres i demana ajuda als treballadors de l'aeroport. Després de ser atès pels serveis sanitaris de la mateixa terminal, va ser evacuat en ambulància i va morir poc després en el trajecte cap a l'hospital.

Per ara hi hauria 4 persones detingudes, una d'elles nord-coreana, però el govern malaisi afirma que uns altres 4 nord-coreans van abandonar el país poc després de l'assassinat. Najib Razak, primer ministre malaisi, assegura que tota la investigació està sent "totalment objectiva". 

Més continguts de