Internacional 29/03/2019

L'incendi d'un edifici a Bangladesh deixa almenys 25 morts i 73 ferits

Com a mínim 6 de les víctimes van morir després de saltar per la finestra fugint de les flames

Ara
1 min
Bombers rescaten una dona d'un edifici de 22 plantes de Dhaka, Bangladesh.

BarcelonaUn incendi en un edifici comercial de 22 plantes de Bangladesh ha deixat almenys 25 morts i 73 ferits aquest dijous, segons Reuters. Almenys sis de les víctimes mortals s'han vist obligades a saltar per les finestres per evitar quedar atrapades per les flames. De moment, el foc no està controlat i moltes persones continuen a l'interior de l'edifici.

Les forces de salvament han enviat helicòpters per rescatar els supervivents que s'han refugiat al terrat de l'edifici. També s'han vist helicòpters dels bombers llançant grans quantitats d'aigua sobre el bloc de pisos per intentar extingir les flames.

Una persona atrapada a l'edifici demana ajuda als bombers

"L'últim contacte que vam tenir és quan em va dir que hi havia massa fum i que era difícil respirar. Ara és impossible contactar amb ella per telèfon", explica la mare d'una treballadora de l'edifici que ha quedat atrapada al pis 12.

Fa just un mes un gran incendi va matar 71 persones d'un barri de la capital. Llavors les forces de rescat van denunciar la falta de prevenció i de mitjans per fer arribar l'aigua al lloc del foc amb rapidesa. A més, l'any 2012 les autoritats bengalís van inspeccionar 53 gratacels del país per comprovar si complien les mesures de seguretat per a incendis, i només quatre van superar la prova.

stats