ITÀLIA
Internacional 03/08/2011

Pisa prohibeix vendre roba interior amb el penis del 'David' de Miquel Àngel

L'ajuntament italià considera que aquests souvenirs són de "mal gust" i ha començat a multar els comerciants que els exposin

Efe
1 min
Calçotets amb un detall de l'estàtua del 'David' de Miquel Àngel. EFE

PisaL'Ajuntament de Pisa ha començat una campanya contra els venedors de "souvenirs de mal gust" i ha començat a multar tots els comerciants que els exposin.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Serà sancionat amb multes de fins a 500 euros qui vengui objectes com davantals o bé roba interior amb dissenys del penis del David de Miquel Àngel, o bé la Torre de Pisa amb una clara referència fàl·lica.

Els mitjans de comunicació italians expliquen avui que ja es va multar ahir amb 500 euros a cinc venedors per exposar a la plaça dels Miracles, on es troba la famosa torre inclinada, records turístics considerats de "mal gust".

Fa un dies, la diòcesi de Pisa havia expressat les seves protestes per la venda d'uns calçotets que representaven la torre de Pisa, símbol de la ciutat, amb forma fàl·lica i havien demanat a l'alcalde que intervingués per detenir la venda.

L'alcalde de la ciutat, Marco Filippeschi, va recollir la queixa i va assegurar que posaria en marxa una campanya per aplicar les normes que garantissin el decòrum ciutadà.

stats