Internacional 05/12/2014

El líder de la Lliga Nord apareix mig despullat en una revista

L'eurodiputat Salvini emula una imatge de Marilyn Monroe

Efe
1 min

RomaL'europarlamentari italià i líder de la xenòfoba i ultradretana Lliga Nord, Matteo Salvini, apareix a la portada de l'últim número del setmanari 'Oggi' mig nu sobre un llit i amb l'habitual corbata verda que esgrimeix la seva formació.

Després de la publicació, Salvini, de 41 anys, i al qual es considera que podria ser el proper líder d'una coalició de centre dreta, va explicar que per "exposar les seves idees està disposat a tot".

'Oggi', una de les revistes italianes considerades del cor, acompanya la foto de portada amb la pregunta: ¿Posaries Itàlia en les mans d'aquest home?".

El que pot ser el principal opositor del Partit Demòcrata (PD) de l'actual primer ministre, Matteo Renzi, apareix en un posat que recorda una coneguda fotografia de l'actriu Marilyn Monroe, estesa en un llit i coberta només amb un edredó blanc.

Tot i que la diferència és que el líder de la Lliga Nord, formació que defensa la independència de la Padània, un territori al nord del país, porta una corbata verda, símbol dels membres d'aquesta formació.

"Estic acostumat a riure de mi mateix. Seriosos a la feina, però no cal prendre massa seriosament. Riure és bo per a la vida", ha declarat el també europarlamentari.

La decisió de Salvini d'aparèixer així a 'Oggi' és vista com la seva resposta a la portada que va protagonitzar fa un any Matteo Renzi en l'edició italiana de la revista 'Vanity Fair', on va aparèixer en camisa blanca ajustant-se el nus de la corbata

stats