Publicitat
Publicitat

Una sèrie de tornados deixen almenys 33 morts al centre dels Estats Units

Les autoritats confirmen que les víctimes poden augmentar, segons l'agència Reuters. Els tornados han afectat sobretot els estats d'Indiana, Kentucky i Ohio

Una sèrie de tornados devastadors ha deixat almenys 32 morts als Estats Units, segons les primeres estimacions de les autoritats. Els estats més afectats són Indiana, Kentucky i Ohio, on els danys materials també han estat nombrosos, amb cases completament arrasades.

Segons Reuters, al sud d'Indiana han mort almenys 14 persones i la població de Henryville és una de les més afectades. Algunes imatges mostren que ha quedat completament devastada pel pas del tornado.

A Kentucky hi ha una catorzena de víctimes més i a Ohio s'han registrat tres morts més, mentre que l'Agència de Gestió d'Emergències d'Alabama ha informat d'un mort a la regió.

Gran part del desastre de les darreres hores ha passat durant la nit i les previsions meteorològiques no descarten que es puguin reproduir tornados de matinada i a primera hora de dissabte.

Les estimacions parlen d'almenys una vuitantena de tornados registrats al centre dels Estats Units les darreres hores. El desastre fa reviure la por que es repeteixi un any mortífer com el 2011, quan es van registrar fins a 550 morts a causa dels tornados.

Etiquetes

Més continguts de