Internacional 13/07/2017

Trump diu que el seu fill és "innocent" després de demanar ajuda a Rússia

El president dels Estats Units ha defensat Donald Trump Jr. en una entrevista a l'agència Reuters

Ara
1 min
Els escàndols escanyen els Trump

BarcelonaEl president dels Estats Units, Donald Trump, ha defensat al seu fill, Donald Trump Jr., després que sortissin a la llum els correus electrònics enviats a Rússia. L'hereu de la família va demanar ajuda a una advocada russa per obtenir informació que perjudiqués Hillary Clinton. Trump ha dit que el seu fill és "innocent" en una entrevista aquest dimecres a l'agència Reuters.

Va ser dimarts passat quan es va revelar el contacte entre Trump Jr. i l'advocada. El mateix dia a última hora, el fill del president va reconèixer en una entrevista a Fox News que "probablement, hauria d'haver fet les coses de forma diferent".

Aquesta actitud ha estat lloada al llarg d'aquests últims dos dies pel seu pare. Donald Trump va definir el seu primogènit com una persona "d'alta qualitat" i va reiterar la condemna a les investigacions, alhora que va qüestionar la cobertura dels mitjans sobre el cas. A Twitter, el magnat va escriure que "ell [Trump Jr.] va ser obert, transparent i innocent. És la caça de bruixes més gran de la història".

Aquest episodi no és l'únic que implica Rússia i el cap del Partit Republicà. A finals de l'any passat, la CIA apuntava que diversos 'hackers' russos van penetrar en els sistemes informàtics tant de demòcrates com de republicans per afavorir la victòria del magnat.

stats