CAMPANYA POLÈMICA
Internacional 15/05/2012

El Vaticà guanya la batalla contra Benetton per difondre una imatge del Papa petonejant un imam

El grup de moda italià va retirar un fotomuntatge de Benet XVI el novembre del 2011 fent-se un petó a la boca amb un imam del Caire. Ara ha hagut de demanar disculpes a la Santa Seu

Efe
1 min
El Papa petonejant un imam a la campanya de Benetton /AFP

RomaEl Vaticà ha guanyat la batalla a Benetton, que va utilitzar un fotomuntatge del Papa fent un petó a la boca a un imam egipci per fer-se publicitat. El grup de moda italià ha reconegut ara l'equivocació de fer servir la imatge de Benet XVI.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El portaveu del Vaticà, Federico Lobardi, ha informat aquest dimarts que l'11 de maig Benetton va fer públic un comunicat en què reconeixia "el seu pesar per haver ferit la sensibilitat de sa santedat Benet XIV i els creients, assegurava que totes les fotos del Papa s'havien retirat dels circuits comercials i es comprometia a no fer servir en el futur una imatge del Papa sense autorització de la Santa Seu".

Lombari va recordar que l'11 de novembre del 2011, el grup Benetton va sorprendre amb una campanya publicitària que presentava un fotomuntatge "provocador" amb la imatge del Papa fent-se un petó a la boca amb l'imam de la mesquita Al-Azhar del Caire, Ahmed Mohamed el-Tayeb.

stats