Internacional 22/07/2018

Una vintena de morts en unes inundacions al Vietnam

El tifó Son Tinh colpeja el nord del país del sud-est asiàtic

Efe
1 min
Veïns intentant netejar la zona devastada per les fortes inundacions al nord del Vietnam

BangkokAlmenys vint persones han mort i setze més han desaparegut al nord del Vietnam a causa de les intenses pluges provocades pel pas de la tempesta tropical Son Tinh, segons ha informat aquest diumenge la premsa local.

El temporal ha provocat avingudes d'aigua i corriments de terra que també han deixat almenys catorze persones ferides, segons el portal VNExpress. Les províncies de Yên Bái, al nord del país, i Thanh Hóa, al centre, són les més afectades pel Son Tinh, que va tocar terra divendres.

Un home esperant sobre de la teulada que el rescatin en les inundacions del nord del Vietnam

Les pluges també han provocat l'ensorrament d'un centenar de cases, n'han inundat unes altres 4.000, han destruït unes 82.000 hectàrees de cultiu i han causat la mort de 17.000 caps de bestiar, segons dades del Comitè Nacional per a la Resposta de Desastres citats pel portal.

Son Tinh va afectar el país asiàtic un mes després del pas d'una altra tempesta tropical que va causar almenys 23 morts i una desena de desapareguts.

Les tempestes i tifons són habituals durant la segona meitat de l'any a Vietnam, on l'any passat unes 390 persones van morir a causa d'aquests temporals.

stats