Microsites  /  Judici al Procés 22/10/2019

Matí amb complicacions a trens i carreteres

Un arbre tallat intencionadament ha aturat el servei de la R3 entre les Franqueses i la Garriga

Ara
1 min
Matí amb complicacions a trens i carreteres

BarcelonaLes protestes contra la sentència i la pluja intensa d'aquest matí estan complicant la mobilitat al conjunt del país. Pel que fa a la circulació de trens, el tall intencionat d'un arbre que ha caigut sobre les vies ha obligat ha obligat a interrompre la R3 entre les Franqueses i la Garriga fins a les 9:10,quan s'ha pogut retirar el tornc. En primera instància, un tren que circulava des de l'Hospitalet l'ha atropellat sense provocar ferits i ha pogut continuar fins la Garriga malgrat l'incident. Fins que no s'ha retirat l'arbre, s'ha establert un servei alternatiu per carretera per connectar el tram afectat. La incidència ha provocat retards importants al servei de Rodalies.

D'altra banda, la crema d’objectes sobre la zona de vies ha provocat una avaria en el sistema de senyalització al tram Figueres-Portbou que genera retards de 30 minuts als serveis de les línies R11 i RG1.

Pel que fa a la xarxa viària, la pluja està provocant complicacions als accessos a Barcelona. Hi ha retencions, també, a punts com l'AP-7 a Barberà del Vallès en sentit Tarragona i a l'altura de Vilafranca del Penedès en sentit Barcelona.

stats