Microsites  /  La V de la Diada 09/09/2014

Com seria la V de la Diada a Madrid?

Alguns usuaris de Twitter han planificat el recorregut que faria la V a les principals capitals del món

Ara
2 min
Captura de pantalla del tuit de @IndepCast en què hi apareix el mapa de Madrid amb la possible V

BarcelonaUsuaris de la xarxa social Twitter vinculats a la campanya 'Ara és l'hora' s'han preguntat com seria la V de l'Onze de Setembre a les principals capitals del món, fins i tot a Madrid, i han arribat a planificar els carrers on s'hauria de fer a cada lloc segons els assistents previstos. Tot seguit us ho expliquem.

1. Madrid

@IndepCast mostra en un tuit com seria la V a Madrid. El vèrtex seria a la plaça Cibeles i les dues branques es dividirien entre el passeig de Recoletos, que després es converteix en el passeig de la Castellana, i el carrer Alcalá. Tot això passant per la plaça de toros Las Ventas i pel Santiago Bernabéu, l'estadi de futbol del Reial Madrid.

2. Brussel·les

@aleixsarri publica en una piulada que si la V es fes a Brussel·les rodejaria tot el centre de la ciutat passant pel Waterloo Boulevard i pel Halleport, el castell medieval situat al Boulevard du Midi.

3. París

@lizcastro ha fet un tuit amb la V sobre el mapa de París. A la capital francesa, la V passaria per l'avinguda dels Camps Elisis, per sobre del riu Sena, i el vèrtex quedaria a l'estació Charles de Gaulle, on hi ha l'Arc de Triomf. També passaria pel Boulevard Montmartre i arribaria fins a la plaça de la República.

4. Berlín

@lizcastro també ha publicat la hipotètica V berlinesa en una piulada. A Berlín, la V travessaria Tiergarden, el principal parc de Berlín, i passaria pel carrer cèntric del 17 de Juny i la Columna de la Victòria.

5. Nova York

@lizcastro, a més, ha fet un tuit amb el mapa que reflecteix com seria la V a Nova York. Aquesta hipotètica V parteix de l'Union Square Park i passa per Park Avenue i per Broadway, el carrer més famós de Manhattan.

6. Roma

@25novembre2012 ha publicat com seria el recorregut de l'acte de l'11 de Setembre a Roma en una piulada. En el mapa, la V té el vèrtex al Vaticà i es bifurca al passeig vora el riu Tíber i el carrer Corso Vitorio Emmanuelle II, i passa per la plaça Venezia.

7. San Francisco

@25novembre2012 també ha fet un tuit que mostra que la V a San Francisco passaria per Van Ness Ave i l'autovia James Lick Freeway.

8. Washington

El mateix usuari ha fet també una altra piulada amb el mapa de Washington D. C., en què la V tindria l'origen al Washington Cyrcle Park.

9. Chicago

Aquest compte de Twitter ha publicat, a més, un tuit amb el mapa de Chicago en què la V passa pel Washington Park.

10. Moscou

També ha fet un tuit amb el mapa de Moscou.

11. Praga

I, finalment, com a resposta a la demanda d'un altre usuari, ha fet una piulada amb el mapa que il·lustra com seria la V a Praga.

stats