Publicitat
Publicitat

ARA

El creixement de l'atur, portada de l'ARA

L'estira i arronsa entre els governs català i espanyol pel dèficit de la Generalitat és l'altre tema de la portada

L'ARA obre la portada d'aquest dimarts amb el titular “L'atur es dispara”, tot detallant que la desocupació creix a Catalunya el doble que a Espanya, ja que 8.658 persones més es queden sense feina al mes de març.

El tema que ocupa la part central de la portada és que Zapatero ignora l'ultimàtum de Mas sobre el dèficit. El diari explica que el govern espanyol es limita a convidar la Generalitat a la reunió que mantindrà amb totes les autonomies. També es detallen les maniobres dels fills de Gaddafi per trobar una sortida al règim.

A la primera plana, l'ARA també exposa que les conselleres Bozal i Ortega dubten si votar a la consulta del 10-A. Finalment, l'espai de la informació es completa amb la documentació de les mentides dels Centelles, aportada per l'excap d'Arxius de la Generalitat, i es detalla que quatre de cada cinc nous mestres de primària són dones.

Els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, de la filòsofa Beatriz Preciado i del genetista de la UB David Bueno completen la portada.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT