ARA
Mèdia 02/06/2011

L'absolució del gendre dels Tous, portada de l'ARA

També es posa de relleu el suport del PP català i de Rajoy a Artur Mas

Redacció
1 min
Portada Ara 2 juny

BarcelonaAbsolt. Aquesta és la paraula que usa l'ARA per obrir la portada d'aquest dijous. El terme fa referència al veredicte del jurat del cas Tous. Aquest dictamina, per 6 vots a 3, que l'acusat Lluís Corominas va actuar "en legítima defensa" i mogut per "una por insuperable". Per tant, el declara "no culpable". A la fotografia s'hi veu el gendre dels Tous sortint dels jutjats amb la seva dona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En portada també es destaca el suport del PP català i de Rajoy a Artur Mas. S'explica que "el líder popular avala els pressupostos de la Generalitat". Les altres notícies del dia són que Barcelona no podrà fitxar ni prostitutes ni clients i que les retallades també arriben a les seccions del Barça.

Els articles de la periodista i escriptora, Patrícia Gabancho, de l'economista Miquel Puig i de l'escriptor i editor de Mètode Martí Domínguez completen una primera en que s'anuncia que diumenge, amb el diari ARA, es podrà aconseguir la guia imprescindible per a un estiu perfecte només per 4,95 euros.

stats