Publicitat
Publicitat

La situació de l'educació primària, portada de l'ARA

També es destaca que els polítics i banquers es posen a la defensiva amb els 'indignats'

L'ARA d'aquest dimarts destaca en la foto central de portada que l'educació "progressa molt lentament". Il·lustrat amb un nen i una nena a l'escola, s'explica que l'alumnat de sisè de primària millora les competències bàsiques, però un 21% suspèn, i que la conselleria posa deures obligatoris d'estiu per als que no han passat la prova.

Un altre titular de portada és que els polítics i banquers es posen a la defensiva amb els indignats. A més, es destaca que els Manel han rebut el premi de Time Out i l'ARA en una nit de guardons presidida pel conseller Ferran Mascarell.

També es destaca que l'expresident de Tunísia Ben Ali ha sigut condemnat a 25 anys de presó i que Europa vigilarà que la incertesa grega no tingui un efecte contagi.

Els articles de l'advocada Gemma Calvet, de la catedràtica d'Economia de la UB Núria Bosch i de l'exassessor econòmic de Bill Clinton Robert J. Shapiro completen una portada en què s'anuncia que amb l'ARA, gratis, es pot aconseguir un nou cartell de la Guerra Civil.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT