Mèdia 12/02/2011

Bernat Soler: "Al Facebook, hi agrego tothom que vol tenir-me d'amic"

1 min
Bernat Soler és la veu de les transmissions de futbol de TV3.

Fa un parell d'anys que tinc un iPhone, però bàsicament el faig servir com a telèfon, per al correu electrònic i per connectar-me a internet. Per a mi, l'iPhone és més que un mòbil, és com un petit ordinador portàtil. Tot i que no sóc un malalt de les aplicacions, l'aprofito bastant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Abans havia tingut telèfons normals de la marca Nokia i, a banda de trucar i enviar missatges, els feia servir per escoltar la ràdio. Però l'iPhone no la porta incorporada i fer-ho per internet segons com és complicat, o sigui que l'escolto sobretot al cotxe i a casa, amb un transistor. L'escolto molt, la ràdio, i en canvi la televisió només la poso al vespre. M'agrada molt tot el que es fa a TV3, però voldria tenir més temps per mirar coses que no són pròpiament esportives, com el Telenotícies , el 30 minuts o el Sense ficció . Segueixo el Crackòvia i el Polònia , i últimament estic bastant enganxat a Polseres vermelles . I, a més, ara tinc fills i estic abocat a veure Bob Esponja . He de reconèixer que m'agrada bastant: és interessant i divertit.

No crec que pugui dir que faig servir molt el Twitter. El vaig mirant i de tant en tant hi poso alguna cosa. Possiblement podria escriure-hi més, però no trobo el moment ni el motiu. El Facebook el faig servir com una mena de plataforma professional. Hi agrego tothom que vol tenir-me d'amic i s'ha acabat convertint més en el perfil del periodista de TV3 que en un espai personal.

stats