26/03/2011

Ana Rosa a La Sexta

2 min

Els informatius de La Sexta han entrat amb força en el cas Ana Rosa Quintana versus Isabel García, la dona del condemnat per l'assassinat de Mari Luz Cortés.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dimarts. Titular de 50 segons a l'informatiu del vespre per dir-nos que la presentadora de Telecinco declarava l'endemà al jutjat com a imputada. Després van oferir-nos un vídeo d'1 minut 45 segons que incloïa un text sobreimpressionat ("Isabel García pateix una disminució psíquica") i unes declaracions realitzades via telefònica per Francisco García Zabas, advocat de la dona, que afirmava que "l'equip d' El programa de Ana Rosa " va aïllar la seva clienta per aplicar-li "un assetjament psicològic". La cua de la peça va ser un off en què es deia: "Ana Rosa Quintana ha afirmat per pantalla en repetides ocasions que se senten molt orgullosos de la feina que van fer".

Dimecres. 23 segons de titular per dir-nos que "Ana Rosa ha declarat al jutjat durant una hora i mitja". I res més. En tot l'informatiu no va aparèixer la notícia. Misteri misteriós.

Dijous, endemà de la declaració. 45 segons de titular i, ara sí, 2 minuts de vídeo. "Gràcies a un amic jutge, Emilio José Silva Pacheco, condemnat per impagament i amb polèmiques actuacions, Ana Rosa va entrar als jutjats colant-se per la porta del darrere, d'ús exclusiu per als magistrats. El que va dir davant del jutge no té pèrdua. Segons l'advocat d'Isabel García, la presentadora va autoretratar-se quan va dir que ella només llegeix els guions que li escriuen. Vaja, que ella és una manada i que no és responsable directa de l'entrevista". La rematada de la peça és també molt bonica: "Molts pensen que Ana Rosa va infringir el Codi Penal", "Podria acumular fins a 12 anys de presó i 31 mesos de multa" i "L'acusació ha demanat més proves i suposem que Ana Rosa les llegirà al seu pròxim guió". Per cert, cap altra cadena ha dedicat un sol segon al tema.

stats