Publicitat
Publicitat

ESTRENA TELEVISIVA

Anabel Alonso intenta reflotar des d'avui les tardes de La Sexta amb 'Mucho que perder...'

Anabel Alonso encara des d'avui el repte de fer oblidar Sé lo que hicisteis... , el programa que durant cinc anys va ser ensenya de les sobretaules a La Sexta. Ho farà amb Mucho que perder, poco que ganar , un concurs que, en el seu format anglès, ha estat un dels èxits de Channel 4 les últimes quatre temporades.

La mecànica és simple: cada tarda tres concursants famosos s'enfronten a proves que posaran a prova el seu sentit del ridícul. Des d'explicar coses íntimes fins a cantar o testar les seves habilitats físiques. I tot això amb el dubtós al·licient de no endur-se res en cas de resultar guanyadors (res que no sigui estalviar-se els càstigs d'humiliació que s'aplicaran als perdedors). En l'estrena d'avui, Santiago Segura, Vicky Martín Berrocal i Jorge Fernández seran els tres primers concursants.

Famosos a banda i banda

Els famosos no seran només les víctimes, sinó també els botxins. Algunes de les proves estaran presentades per Chiquito de la Calzada, Joaquín Reyes, Constantino Romero, Leonardo Dantés, Camela o Iratxe i Jessy (de les Princesas de barrio ).

L'actriu i còmica Anabel Alonso (Baracaldo, 1964) referma així la seva faceta de presentadora televisiva. Anteriorment havia conduït els programes El club del chiste , Estoy por ti , Objetivo indiscreto i En casa con Rafaella . Alonso estarà acompanyada per la reportera, model i poliglota Renata Zanchi i per la veu en off d'Arturo González Campos, el presentador de La parroquia , a Onda Cero.

Sé lo que hicisteis... va començar amb quotes properes al 9%, que gairebé doblaven el share de La Sexta, però es va anar desinflant amb els anys. El 13 de maig del 2011 va fer el seu mínim històric: un 3,5%. Una setmana després, s'acomiadava (i, irònicament, remuntava al 7,3%).

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT