Televisió
Mèdia 02/09/2012

Antena 3 estrenarà 'Imperium' aquest dimecres

Lluís Homar protagonitza l''spin-off' de l'exitosa sèrie 'Hispania'

Ara
1 min

BarcelonaArriba la primera setmana de setembre i comença el degoteig d'estrenes de noves produccions. Una de les primeres a començar serà 'Imperium', la sèrie d'Antena 3 protagonitzada pels personatges romans de l'exitosa 'Hispania'. Tal com avança la web de la cadena, la sèrie veurà la llum dimecres a les 22.30 h.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Imperium' arrenca amb el retorn a Roma de Galba (Lluís Homar) després d'un llarg període lluitant contra els rebels hispans. Però la rebuda que li ofereixen els seus conciutadans no és la que ell esperava: ha sigut traït pels seus amics i la seva dona, i ara haurà de lluitar per recuperar el prestigi, l'honor i el poder que li han pres. Pepe Sancho, que serà Quinto, tindrà un altre dels papers protagonistes, al costat de David Olmedo (Marco), Nathalie Poza (Claudia) i Paula Prendes (Vera).

La sèrie, que ha sigut rodada parcialment a Roma, intentarà mantenir els bons registres de la seva predecessora, que va acomiadar-se al maig després d'una tercera temporada de només tres capítols, amb més de dos milions d'espectadors al conjunt de l'Estat.

stats