Arriba la quarta temporada de la comèdia ‘Silicon Valley’

La comèdia se centra en les aventures d'un grup d'informàtics amb poques habilitats socials

Des d’avui ja es pot veure a Movistar+ i HBO el primer capítol de la quarta temporada de la comèdia Silicon Valley, una ficció centrada en les aventures d’un grup d’informàtics, amb poques habilitats socials, que intenten fer fortuna entre els gegants de la tecnologia. Creada per Mike Judge i Alec Berg, ha estat nominada als premis Emmy durant tres anys consecutius en la categoria de millor comèdia.

Segons l’actor protagonista, Thomas Middleditch, aquesta temporada els personatges experimentaran diversos canvis. Richard Hendricks, a qui dona vida Middleditch, haurà d’assumir que ha de deixar de perseguir el seu somni i trobar un ús real al seu algoritme. El protagonista intentarà començar de nou i anunciarà als seus companys que es retira per trobar un projecte motivador.

Silicon Valley està basada en les experiències reals de Mike Judge, que als anys 80 va treballar com a enginyer informàtic al centre tecnològic dels Estats Units. Els 10 nous episodis seguiran incloent aparicions estel·lars de membres reals de Silicon Valley. A més, s’ha anunciat la participació de l’actor Haley Joel Osment .