Publicitat
Publicitat

El CAC demana que es prenguin mesures contra Miguel Ángel Rodríguez per haver dit que a Mas “li aniria bé que l'afusellessin”

El Consell de l'Audiovisual reclama a la Comissió dels Mercats i la Competència que adopti les “actuacions oportunes” per una declaracions que considera una “infracció molt greu”

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha considerat que les paraules de l'exsecretari espanyol de Comunicació Miguel Ángel Rodríguez en què va assegurar que "Mas vol ser víctima d'algú. Li aniria bé que l'afusellessin” poden constituir una infracció molt greu. El CAC creu que les paraules de qui va ser portaveu del govern d'Aznar, realitzades en el programa 'Espejo Público', d'Antena 3, que presenta Susanna Griso, "introdueixen elements de violència en el debat públic" i "atempten contra la reputació personal" del president, per la qual cosa "no estan emparades pel dret a la llibertat d'expressió".

El CAC ha instat la Comissió dels Mercats i la Competència a adoptar "les actuacions que consideri oportunes". El Consell s'ha adreçat a la institució espanyola perquè les declaracions es van difondre per Antena 3, una emissora espanyola, i, per tant, fora de les competències del CAC, l'autoritat independent de regulació de la comunicació audiovisual de Catalunya, que té com a finalitat vetllar pel compliment de la normativa aplicable als prestadors de serveis de comunicació audiovisual, tant els públics com els privats.

El 16 d'octubre, el conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, va titllar en una entrevista radiofònica de "neci" Miguel Ángel Rodríguez per aquelles declaracions, que un portaveu d'Antena 3 va qualificar de "molt desafortunades".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT