RETORN SONAT A TELECINCO
Mèdia 09/04/2011

Carmen Machi torna a 'Aída'

Ja fa més de dos anys que a Aída no hi surt l'Aída. Carmen Machi, protagonista de la primera època de la sèrie, hi tornarà la pròxima temporada. No serà un personatge regular, sinó esporàdic.

Auri Garcia Morera
1 min
Machi tornarà a interpretar el personatge que dóna nom a la sèrie.

BARCELONA.Carmen Machi torna a la televisió per interpretar un dels seus personatges més coneguts, la protagonista d' Aída , dos anys després de deixar aquesta sèrie. En l'últim capítol en què va aparèixer, emès el 13 de gener del 2009, Aída va matar el seu gendre per accident després de descobrir que maltractava la seva filla Soraya i va acabar a la presó condemnada per homicidi. L'excusa va permetre que l'actriu es centrés en la seva carrera teatral, amb les obres La tortuga de Darwin , Platonov , Almuerzo en casa de los Wittgenstein i, actualment, Falstaff . A més, Machi ha protagonitzat pel·lícules com La mujer sin piano , Pájaros de papel , Que se mueran los feos i un curt d'Almodóvar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després d'aquest període de temps allunyada de la televisió amb col·laboracions puntuals com la d' El club de la comedia , Machi torna a la petita pantalla per interpretar Aída, però no ho fa de manera fixa sinó amb aparicions esporàdiques. Segons va anunciar Telecinco, tan sols sortirà en alguns dels capítols de la pròxima temporada de la sèrie, que es començaran a gravar aquest dilluns. En aquestes noves trames, Aída obté la llibertat condicional i torna al barri d' Esperanza Sur , on han canviat moltes coses des de l'últim cop que hi va ser. Chema, amb qui va tenir una relació, ara és el seu nou gendre; la seva amiga Paz ha deixat de ser una perdedora; Luisma s'ha tornat a enamorar, la seva filla Lorena ha tastat l'èxit i el fracàs... En els nous capítols, Aída s'haurà d'adaptar a tots els canvis i a alguna sorpresa més.

stats