Filmin estrena el drama ‘Mi madre en tiempos de guerra’

La sèrie es basa en els casos de dones nord-irlandeses que es van casar amb soldats dels EUA durant la Segona Guerra Mundial

Les vivències de la Segona Guerra Mundial i les relacions amb els soldats nord-americans en un poble d’Irlanda del Nord centren els episodis de Mi madre en tiempos de guerra, una sèrie de cinc capítols de la BBC que avui s’estrena a Filmin. Protagonitzada per Hattie Morahan, vista en la pel·lícula Mr. Holmes, explica la història de la Rose, una dona anglesa que viu al poble costaner de Moybeg amb el seu marit irlandès, el Michael, i els seus fills, l’Emma, el Francis i la Kate. La Rose és l’única estrangera fins que arriben al poble 4.000 soldats nord-americans.

La sèrie es basa en una situació real: durant la Segona Guerra Mundial, 1.800 dones nord-irlandeses van acabar casant-se amb soldats nord-americans. A través de la mirada del petit Francis, el drama mostra el triangle amorós que s’estableix entre la protagonista, el seu marit i el capità Dreyfuss, interpretat per Aaron Staton, conegut perquè feia el paper de Ken Cosgrove a Mad men.

Més continguts de