Publicitat
Publicitat

PERIODISME

Guardiola, Rodríguez i Patiño, premis Salvador Madariaga

Amb una dotació de 12.000 euros, els convoca l'Associació de Periodistes Europeus

Els periodistes José Antonio Guardiola (TVE), Àlex Rodríguez ('La Vanguardia') i José María Patiño (Cadena SER) han sigut els guanyadors de la XVIII edició dels Premis de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga.

Amb una dotació de 12.000 euros, els premis són convocats i organitzats per l'Associació de Periodistes Europeus i compten amb la col·laboració de l'Oficina del Parlament Europeu, la representació de la Comissió Europea a Madrid i el patrocini de Mahou.

Ha fet el veredicte un jurat presidit pel polític Josep Borrell i format, entre altres, per l'ambaixadora de Dinamarca, Lone Dencker Wisborg, el president de l'Associació de Periodistes Europeus, Diego Carcedo, i la presidenta de l'Associació de la Premsa de Madrid, Carmen del Riego.

A més, han actuat com a secretaris sense vot el director de l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya, Ignacio Samper, el director de la representació a Espanya de la Comissió Europea, Francisco Fonseca, i el secretari general de l'Associació de Periodistes Europeus, Miguel Angel Aguilar.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT