Publicitat
Publicitat

CAMPANADES

Guissona i la Puerta del Sol, objectius de les mirades en una nit de música i humor

Guia per canviar d'any davant la televisió

L'humor i la música són els ingredients bàsics dels especials televisius d'aquesta nit de Cap d'Any. TV3 emetrà les campanades des de Guissona, i tots els canals espanyols ho faran des de Madrid.

La majoria de cadenes de televisió ofereixen aquesta nit una programació especial per acompanyar els espectadors durant les últimes hores del 2011 i les primeres del 2012.

TV3 es desplaçarà fins a Guissona, a la Segarra, des d'on Agnès Marquès i els dobles de Pep Guardiola i José Mourinho del Crackòvia donaran la benvinguda al 2012. L'humor serà el protagonista de la nit a la cadena catalana, amb una edició del Zona zàping , el resum de l'any del Polònia , un especial del Crackòvia i, després de les campanades, un recull dels moments més divertits de la història de TV3.

De fet, l'humor serà un element fonamental en totes les cadenes, i en el cas dels canals espanyols hi haurà un altre element comú: tots acomiadaran l'any des de la Puerta del Sol de Madrid. A La 1 se n'encarregaran Anne Igartiburu i José Mota, que també amenitzarà les hores prèvies amb l'especial Seven. Los siete pecados capitales de provincia . A partir de les 23.15 i fins a la matinada, la protagonista serà la música, en un programa que acollirà actuacions d'Il Divo, David Bisbal i Luz Casal, entre d'altres.

A Antena 3, la vetllada començarà amb un clàssic, Lo mejor de cada casa , en què els presentadors de la cadena mostren les imatges més divertides de l'any i ofereixen un recull de pífies. Carlos Sobera i Carolina Cerezuela seran els responsables de guiar els espectadors durant les campanades, i l'any nou començarà, també, amb actuacions musicals, entre les quals destaquen les de Juan Magan i Michel Teló.

Per la seva banda, Telecinco ha deixat el programa especial de Cap d'Any en mans de Paz Padilla i Joaquín Prat, que durant sis hores rebran una llarga llista de grups musicals. Entremig, Jorge Javier Vázquez, Isabel Pantoja i Kiko Rivera presentaran les campanades.

La proposta més original -i també la més breu- és la de La Sexta, que acomiadarà l'any amb un especial de 20 minuts que reproduirà el sopar de dues famílies de zombis. El Gran Wyoming i Usun Yoon menjaran el raïm des de la Puerta del Sol.

A 8TV, les campanades interrompran només durant uns instants l'emissió de la pel·lícula En el amor todo está permitido , mentre que BTV substituirà les dotze campanades per dotze petons mítics de la història del cinema.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT