Helena Garcia Melero i Marc Ribas conduiran les campanades de TV3

Els dos presentadors s'encarreguen per primer cop d'aquesta retransmissió 

Les campanades d'enguany de TV3 tindran al capdavant dues cares molt conegudes per als espectadors de la televisió pública però que mai fins ara s'havien encarregat d'aquesta retransmissió: Helena Garcia Melero i Marc Ribas. La benvinguda al 2019 es farà, un any més, des de Barcelona, i el programa especial començarà a les 23.40 h. 

Garcia Melero és un dels rostres més representatius de TV3 i, actualment, junt amb Lluís Marquina, presenta el magazín de les tardes 'Tot es mou'. Per la seva banda, Marc Ribas, actual presentador de l'espai 'Cuines', ha anat guanyant presència a TV3, especialment gràcies a l'èxit de 'Joc de cartes', el concurs que busca els millors restaurants de Catalunya. 

Entre la competència d'aquest any la nit de Cap d'Any, Garcia Melero i Riba s'hauran d'enfrontar a altres debutants en la matèria com Roberto Leal. Enguany, el presentador d''OT' acompanyarà Anne Igartiburu en l'anunci de l'arribada del 2019. A més, Leal farà doblet, ja que també es farà càrrec de la gala musical 'Feliz 2019'. 

Pel que fa a les televisions privades, Atresmedia torna a confiar en Cristina Pedroche, que junt amb Alberto Chicote s'encarregarà de la retransmissió d'Antena 3. A la germana petita, La Sexta, els presentadors seran dos periodistes il·lustres de la casa: Iñaki López, de 'La Sexta Noche', i Cristina Pardo, de 'Liarla Pardo'. 

A Mediaset, en canvi, han decidit que Cuatro i Telecinco comparteixin emissió. Lara Álvarez i Jesús Calleja donaran les campanades per a totes dues cadenes. 

Més continguts de