Publicitat
Publicitat

Helena Garcia Melero presentarà 'La Marató'

Repeteix una tasca que ja va dur a terme l'any passat, però ara ho farà en solitari

Helena Garcia Melero serà la presentadora de 'La Marató' del 2017. Després d'haver-se'n fet càrrec l'any passat juntament amb Ramon Pellicer, en aquesta ocasió Melero ho farà en solitari, una decisió amb la qual TV3 canvia la tendència dels últims anys, en què el programa solidari ha sigut conduït per una parella de presentadors. Des del 2010, quan la va presentar Albert Om, 'La Marató' no havia tornat a tenir un presentador únic. 

"Ha sigut una sorpresa, també per a mi", admet la presentadora en un vídeo que TV3 ha difós a través de Twitter per anunciar que ella seria l'encarregada de conduir 'La Marató'. "A patir d'ara assumeixo un nou repte: incorporar-me a treballar colze a colze amb l'equip de 'La Marató' de TV3", afegeix. 

Melero, que fins al juliol presentava 'Divendres', no participa actualment en cap programa de TV3, més enllà de la seva incorporació a 'La Marató', un programa que ja ha presentat en cinc ocasions. De fet, segons TV3, aquest serà el primer cop que la presentadora del programa "s'incorporarà a la preparació i elaboració dels continguts des de l’inici". Durant els pròxims mesos Melero "es dedicarà exclusivament a 'La Marató' per viure, en primera persona, tots els elements que formen part del programa".

La 26a edició del programa solidari s'emetrà en aquesta ocasió el diumenge 17 de desembre i, tal com ja s'havia anunciat, estarà dedicat a les malalties infeccioses.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT