L’ARA obté el premi MediaLover a millor iniciativa de premsa

El jurat ha reconegut la iniciativa de llançar un diari en paper en un moment en què les tirades es redueixen

El CaixaForum de Madrid va acollir dimecres l’acte de lliurament de la primera edició dels premis MediaLover, un nou certamen estatal que vol reconèixer la tasca dels mitjans de comunicació. L’ARA va resultar guanyador en la categoria de millor iniciativa informativa, en apartat de premsa. La revista A Tu Salud, els digitals Andalucía Información i Eldiario.es, el blog Isasaweis i Aragón TV van ser altres iniciatives premiades.

De la trentena de guardons destaca també el gran premi del jurat, que va recaure en la comunitat Abcguionistas, que agrupa guionistes d’arreu del món. La Marató de TV3 va ser distingida amb el premi a la responsabilitat social, en la categoria de televisió. I, també en català, RAC1 va ser reconeguda per la seva trajectòria en ràdio.

A l’hora de premiar l’ARA, el jurat va valorar “la seva iniciativa de llançar un diari simultàniament en paper i en digital en un moment històric en què les edicions en paper redueixen tirades i les edicions digitals es desenvolupen a gran velocitat”. El delegat del diari a Madrid, Dani Sánchez Ugart, va recollir el premi.