UN PROJECTE EN EXPANSIÓ
Mèdia 27/02/2012

L'ARA, exhaurit als quioscos el primer dia al País Valencià

Gran acollida de l'ARA el seu primer dia al País Valencià. El diari va esgotar-se ahir en molts quioscos i en localitats com Benicarló, Llíria i Carcaixent. El 'hashtag' #araPV va registrar una intensa activitat

Ara
1 min
"Hem tingut l'ARA, però de seguida s'ha esgotat", van explicar ahir alguns propietaris de quioscs al centre de València, com el de la plaça Doctor Collado.

ValènciaDes d'ahir diumenge l'ARA arribarà puntual cada matí al País Valencià. I en el seu primer dia als quioscos de les comarques de València i Castelló (a Alacant encara no hi arriba) va tenir una gran acollida per part dels lectors. Molts d'ells feia temps que reclamaven que el diari arribés també als pobles valencians després que el novembre passat l'ARA fes el salt a les Illes Balears. Aquesta petició es va veure recompensada ahir amb el primer número del diari a les comarques valencianes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat que no es compta amb dades oficials sobre les vendes, el diari ARA va tenir una molt bona rebuda al País Valencià i durant tot el dia el 'hashtag' #araPV va funcionar a bon ritme. En molts quioscos i fins i tot en algunes poblacions senceres es van esgotar els exemplars. En localitats com Benicarló, Llíria i Carcaixent poc després de mig matí el diari s'havia exhaurit, i en alguns barris de València, també. En quioscos com el de la cantonada del carrer Guillem de Castro amb el carrer Corona i el de la plaça Doctor Collado –tots dos al centre de València–, els propietaris estaven sorpresos per la rebuda. "Hem tingut l'ARA, però de seguida s'ha esgotat", explicaven. Al quiosc del carrer de la Reina, al barri del Cabanyal, també es van vendre tots els exemplars.

Coincidint amb l'arribada del diari a terres valencianes, l'ARA va dedicar un dossier a les relacions del País Valencià amb Catalunya, els seus lligams empresarials i el conflicte per TV3. També va tenir un espai preferent la 'primavera valenciana'.

stats