Publicitat
Publicitat

L’ATLL premia un reportatge de l’ARA sobre el canvi climàtic

El text, elaborat pel periodista Mario Martín Matas, analitzava les conseqüències de l'escalfament global als Pirineus i al delta de l'Ebre

El reportatge ' Canvi climàtic, el veritable combat del segle', elaborat pel periodista Mario Martín Matas i publicat a l’ARA el 22 de novembre de l’any passat, ha estat guardonat per Aigües Ter-Llobregat (ATLL). L’article s'ha endut un dels tres accèssits del Premi Periodístic ATLL de l’aigua, que l’empresa concedeix als millors treballs periodístics sobre l’aigua.

El Premi ATLL de l’aigua ha recaigut en els reportatges 'Un cubell de brossa per al mar', 'Aigua depurada amb cucs' i 'El monstre de les tovalloletes humides' emesos a través de l’espai de medi ambient 'L’efecte papallona' de Catalunya Informació. La periodista Coia Ballester, que condueix el programa, ha recollit el guardó, que està dotat amb 3.000 euros.

El periodista de 'La Vanguardia' Antonio Cerrillo ha obtingut un dels accèssits per un article sobre la vulnerabilitat de l’abastament de l’aigua a Barcelona. El tercer accèssit ha recaigut en la periodista del 'Regió 7' Dolors Clotet per un reportatge sobre els 40 anys de la presa la Baells. Cada accèssit està guardonat amb 1.500 euros.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT