Publicitat
Publicitat

MITJANS PÚBLICS

Joan López Alegre i Nacho Martín Blanco planten les tertúlies de TV3 i Catalunya Ràdio

Exposen els seus motius en un article d'opinió d''El País'

Els opinadors Joan López Alegre i Nacho Martín Blanco han anunciat que renuncien a seguir participant a les tertúlies dels mitjans de la Corporació. Ho han fet a través d'un article d'opinió a 'El País', on qualifiquen de "circ de l'odi" TV3 i Catalunya Ràdio. En el seu text, denuncien estar sempre en minoria: "La nostra presència a TV3 i Catalunya Ràdio és nociva, només serveix com a coartada". I afegeixen: "El discrepant acaba sent un col·laborador necessari, per no dir el tonto útil".

L'article conté altres consignes contra els mitjans públics catalans: "Existeix a les sèries de TV3 una indissimulada intenció d'instal·lar en l'imaginari col·lectiu dels catalans la idea que el més normal a Catalunya és parlar en català i que el castellà és cosa de marginals i inadaptats".

Nacho Martín Blanco és periodista i politòleg, a banda de professor a la Universitat Abat Oliva. L'historiador Joan López Alegre, per la seva banda, va ser secretari de Noves Generacions, les joventuts del Partit Popular, entre 1986 i 1990. Ha sigut també regidor de Mataró amb aquesta formació, membre del Consell Comarcal i diputat. És autor del llibre 'Hablar de todo y no saber de nada'.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT