Publicitat
Publicitat

Televisió

Malmö acollirà la propera edició del festival d'Eurovisió

La ciutat, que ja havia estat seu del certamen el 1992, s'ha imposat a la capital sueca, Estocolm

Suècia ja ha decidit quina ciutat serà la seu del proper festival d'Eurovisió. Després que la representant del país escandinau, Loreen, guanyés el certamen celebrat aquest mes de maig a Bakú, capital de l'Azerbaidjan, Estocolm i la ciutat de Malmö s'havien postulat com a candidates a acollir l'edició del 2013 del festival. I, finalment, l'escollida per la televisió sueca SVT ha estat Malmö, que ja va ser la seu d'Eurovisió l'any 1992.

Segons ha explicat el productor executiu del certamen, Martin Österdahl, al portal ' Eurovision.tv', la decisió "no ha estat gens fàcil", i el que ha fet decantar la balança ha estat la disponibilitat d'infraestructures i "la bona experiència" que té la cadena amb l'organització de les semifinals de 'Melodifestivalen', el programa amb què s'escull el representant del país a Eurovisió, que des de fa quatre anys té lloc en aquesta ciutat.

La propera edició del festival serà el dia 18 de maig de l'any vinent –amb les semifinals el 14 i el 16– al Malmö Arena, un recinte construït el 2008 i amb capacitat per a 15.500 espectadors.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT