Publicitat
Publicitat

Televisió

'La Marató per la pobresa' de TV3 se celebrarà el 27 de maig

L'espai ha inaugurat un blog que recollirà tota la informació sobre aquesta nova iniciativa solidària

El 27 de maig és la data escollida per a la celebració de ' La Marató per la pobresa' que prepara TV3, segons avança el blog del programa, inaugurat aquest dilluns. Aquesta pàgina recollirà totes les informacions relacionades amb aquesta edició especial de 'La Marató', que recaptarà diners que es destinaran a les entitats catalanes que lluiten contra la pobresa i l'exclusió social.

Les sol·licituds per accedir als ajuts es podran presentar a partir del dia 28 de març, quan s'aprovin definitivament les bases de la convocatòria, però des d'avui mateix ja és possible insciure's com a voluntari o proposar activitats paral·leles.

Una de les primeres entrades al blog revela que els Teràpia de Shock ja s'han sumat a la causa, i han enregistrat una actuació en acústic que servirà per donar suport a la Marató i que se sumarà a les aportacions de molts altres artistes. El blog en mostra un avanç en un petit vídeo.

' La Marató per la pobresa', que presentaran Antoni Bassas i Agnès Marquès, serà una acció puntual que no es repetirà en anys successius i que neix d'un acord entre les entitats del tercer sector, la CCMA i el departament de Benestar Social i Família.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT