‘MasterChef’ torna avui amb l’‘slow food’ com a protagonista

TVE promet una quarta edició amb "reptes mai vistos"

Si un ingredient va escàs sempre a la cuina de MasterChef és el temps: els concursants han de córrer fins a l’últim segon per emplatar les seves propostes gastronòmiques abans que el rellotge arribi a zero o abans que els comensals es comencin a posar nerviosos. Això no canviarà a la quarta edició del programa, que s’estrena aquest dimecres a les 22.15 h a La 1, malgrat que aquesta nova temporada farà una aposta per l’ slow food

Aquesta filosofia hi serà present en la voluntat de redescobrir la cuina tradicional, en l’aposta pels ingredients de proximitat i en la defensa d’un model de producció més respectuós amb l’entorn, però TVE promet que els nivells d’adrenalina aniran a l’alça respecte a les edicions anteriors. Segons la cadena, en aquesta nova etapa “el jurat sorprendrà els aspirants amb reptes mai vistos”, i en alguna ocasió fins i tot els farà cuinar emmanillats. “La dificultat és tan extrema que no tots estan preparats per suportar-la”, diu TVE, que avança que un dels participants abandonarà el programa voluntàriament abans d’hora.

Per començar, al capítol d’avui 30 candidats que creien que ja havien sigut escollits per entrar al programa hauran de lluitar per aconseguir els 15 davantals que repartiran Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera, que tornaran a formar el jurat. Eva González es manté com a presentadora del programa, que ofereix al guanyador 100.000 euros, la publicació del seu propi llibre de receptes i un màster al Basque Culinary Center.