Mediaset i Netflix s'uneixen per fer la seva primera sèrie junts

'Brigada Costa del Sol' explicarà la lluita contra el narcotràfic durant els anys 70

Netflix continua buscant aliances per produir ficcions locals. L'última, amb Mediaset, amb qui ha anunciat que està preparant la sèrie 'Brigada Costa del Sol'. El nou projecte, en el qual també està involucrat  Warner Bros. ITVP España, es podrà veure per la plataforma en 'streaming', tant a Espanya com a tot el món, un cop Telecinco l'hagi emès. 

La nova sèrie, que es començarà a rodar el 7 de juny a la costa del Sol, recrea la feina que va desenvolupar una unitat especial de policia que, als anys 70, perseguia el tràfic de drogues a Màlaga. El repartiment de 'Brigada Costa del Sol' estarà encapçalat per Hugo Silva, Álvaro Cervantes, Jesús Castro, Miki Esparbé i Sara Sálamo. 

L'acció s'ambientarà a Torremolinos durant el 1977, on un equip de policies comença a treballar al grup especial d'estupefaents de la costa del Sol per combatre delictes relacionats amb el narcotràfic. La sèrie combinarà trames policíaques amb drama i una història d'amor. 

Mediaset ja fa temps que treballa en aquest projecte, l'existència del qual ja es va anunciar fa dos anys. Segons la Cadena SER, el grup de comunicació va decidir donar prioritat a altres propostes de ficció mentre buscava aliats internacionals per tirar endavant 'Brigada Costa del Sol'.