Puigdemont i Puigdemont, cara a cara

El president de la Generalitat es troba amb el seu doble del 'Polònia' per a un gag de l'especial dels 10 anys del programa

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va trobar aquest dilluns cara a cara amb el seu doble del 'Polònia', interpretat per Queco Novell. L'escena va tenir lloc al Palau de la Generalitat, i formarà part d'un dels gags que el 'Polònia' prepara per celebrar el seu desè aniversari, que  es va complir el mes passat però que es commemorarà durant el tram final de la temporada.

El cap de premsa del president, Pere Martí, va publicar a Twitter una fotografia en què es veu Queco Novell, caracteritzat com a Puigdemont, fent-se una 'selfie' amb el cap del govern català.

Posteriorment, Novell també va penjar a les xarxes la 'selfie' que s'havia fet amb Puigdemont.

El 'Polònia' es va estrenar a TV3 el 16 de febrer del 2006, i per tant, acaba de celebrar una dècada d'emissions. El personatge de Carles Puigdemont és un dels últims que s'ha incorporat a l'espai: va ser el 16 de gener, tot just sis dies després que l'actual president fos  investit pel Parlament i el mateix dia que s'acomiadava del programa Bruno Oro, l'actor que fins llavors havia donat vida a l'anterior president de la Generalitat, Artur Mas.