Televisió
Mèdia 31/05/2012

Roben dues càmeres de 'Gran Hermano'

El productor del programa sospita dels treballadors

Ara
1 min
Telecinco ha renovat enguany el seu logo amb un que és "una suma dels ulls" de tots els participants fins a aquesta edició, una barreja de les seves pupil·les.

BarcelonaEl productor del programa de Telecinco 'Gran Hhermano' ha denunciat a la Guàrdia Civil el robatori de dues de les càmeres que enregistren el que fan els concursants dins la casa. Miguel Rodrigo assegura que es van adonar de la desaparició dels dos aparells a principis d'abril, i va declarar que sospita que els responsables del robatori són treballadors del programa amb accés a les instal·lacions i amb coneixement del lloc on es guarda aquest material. Segons sembla, les càmeres eren en una sala que no estava tancada amb clau, però que per accedir-hi calia passar un control de seguretat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Curiosament, i malgrat que es va produir en una casa plena de càmeres que controlen tot el que passa en tots els racons, el robatori no va ser enregistrat. Les càmeres robades no són les habituals dels platós de televisió, sinó aparells similars als que s'utilitzen com a dispositius de seguretat, amb un objectiu capaç de girar 360 graus. Els aparells eren propietat de la productora de l'espai, Zeppelin, i de moment la Guàrdia Civil no té indicis de qui les pot haver sostret.

stats