Samanta Villar converteix el seu embaràs en un ‘reality’ per a Cuatro

A '9 mesos con Samanta' seguirà el procés des que descobreix que està embarassada fins al naixement dels seus fills bessons

La periodista Samanta Villar s’ha especialitzat en reportatges en què ella mateixa es convertia en protagonista de les històries que explicava: va fer-ho primer a '21 días', en què passava tres setmanes experimentant en primera persona el tema de què volia parlar, i després a 'Conexión Samanta', en què convivia durant alguns dies amb els testimonis que entrevistava. Però ara ha anat un pas més enllà i ha convertit en objecte del seu pròxim projecte televisiu una vivència molt personal: el seu propi embaràs.

Cuatro va anunciar diumenge a la nit el llançament de '9 meses con Samanta', un nou 'reality', encara sense data d’estrena, en què la periodista anirà explicant, sobre la marxa, com viu tot aquest procés, des del moment que es fa la prova de l’embaràs i li comunica el resultat positiu al seu marit, el també periodista Raül Calàbria, fins a l’arribada dels seus dos fills bessons, Damià i Violeta, que van néixer tot just el mes passat. “Els nou mesos més especials de la meva vida, en què he conegut gent amb un concepte únic de maternitat”,  tuitejava diumenge a la nit la periodista.

Una estona abans ella mateixa  ja havia avançat que durant l’emissió de  'Quiero ser monja Cuatro' anunciaria el seu nou projecte, que s’ha mantingut en secret durant més d’un any.

Al primer vídeo promocional del format, que ja es pot veure a la web de la cadena, Villar defineix aquest projecte com “el millor reportatge” que ha fet fins ara. “He rigut, he plorat, he tingut dubtes. És el més emocionant que he viscut mai”, assegura.