Mèdia 09/09/2011

Sisquella resseguirà el 'Passat particular' dels catalans a TV3

A.c.r.
1 min

Barcelona.Més enllà del seu recent debut a les tardes de Catalunya Ràdio, aquesta tardor Tatiana Sisquella es prepara també per tornar a TV3, on ja va presentar a finals del 2009 Sexes en guerra .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquest cas, Sisquella conduirà l'espai Passat particular , que a través de quatre capítols d'una hora de durada recorrerà diversos aspectes de la història de Catalunya a través del testimoni de dues persones, una d'anònima i una altra de coneguda. "Agafem aquest doble camí cap al passat per entendre millor un moment de la nostra història", explica Sisquella. I continua: "Jo presento el programa i acompanyo aquests dos protagonistes en cadascun dels capítols".

La presentadora considera que aquest projecte del departament de nous formats de TV3 és "una proposta molt complexa però molt xula", i pensa que el resultat que n'ha sortit és "molt bo". "A banda d'un contingut molt present i tractat de manera molt curosa", diu la presentadora, el format destaca per la feina de documentació "brutal" que ha requerit i per "un resultat estèticament molt bonic".

"Avui en dia, trobar-se un producte televisiu en què l'estètica està molt cuidada però que no sigui incompatible amb el contingut em sembla meravellós", assegura Sisquella, que confia que Passat particular "agradarà a molta gent".

El rodatge del programa es va fer abans de l'estiu, de manera que la presentadora no l'ha hagut de combinar amb la preparació de La tribu de Catalunya Ràdio . Sí que li va coincidir, en canvi, amb les últimes setmanes d'El suplement.

stats