Mèdia 29/10/2012

TVE suprimeix l'editorial de Mariló Montero a 'La mañana de La 1'

L'espai d'opinió que signava la presentadora desapareix del programa en una reordenació del format matinal de la pública espanyola

Ara
1 min
Mariló Montero es disculpa per haver criticat la donació d'òrgans de criminals

BarcelonaEl programa 'La mañana de La 1' ja no inclourà més l'editorial que llegia Mariló Montero, la presentadora de l'espai, quan s'acabava el programa, segons publica el diari 'El Mundo'. Aquest espai d'opinió desapareix coincidint amb el canvi d'horari de la tertúlia, que era el bloc que el precedia, de 13.30 a 14.00 h, i que des d'aquest dilluns ha passat d'11.30 a 12.00 h.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'adéu d''El tancament' de Montero arriba després de la polseguera que va aixecar la setmana passada, quan dimarts la presentadora va fer referència a un hipotètic trasplantament d'òrgans de l'assassí del Salobral i va assegurar que ella no voldria un òrgan d'algú així i que "no està científicament comprovat si aquesta ànima està trasplantada també en aquest òrgan".

Montero va demanar disculpes el dia següent, després de les crítiques rebudes a les xarxes socials i des d'organitzacions com l'Organització Nacional de Trasplantaments. Dijous no hi va haver editorial però divendres va recuperar l'espai per parlar dels desnonaments.

stats