TVE confirma el retorn d''Operación Triunfo'

El consell d'administració de l'ens públic ha donat llum verda a la producció d'una nova edició del 'talent show' musical

L'acadèmia d''Operación Triunfo' tornarà a obrir les portes, segons ha confirmat RTVE a través d'un comunicat. A la nota, la televisió pública explica que el consell d'administració ha donat llum verda a la producció d'una nova edició del format creat per Toni Cruz i Josep Maria Mainat. Al comunicat, però, no s'indica quina seria la data d'estrena. 

El 22 d'octubre es van complir 15 anys de l'estrena de la primera edició del format, la que va llançar a la fama David Bisbal, Chenoa i David Bustamante. Per celebrar-ho la cadena va programar els documentals 'OT. El reencuentro', que van acompanyar d'una emissió del concert d'aniversari que es va celebrar al Palau Sant Jordi i en el qual van participar-hi tots els 'triunfitos'.

Després de l'èxit d'audiència dels especials, Mainat i Cruz ja van avançar la possibilitat que el format tornés a TVE. En una entrevista al programa 'Versió RAC1', Cruz va explicar que s'estava negociant perquè tornés al setembre i que estaven en converses per veure quins canvis es podien introduir al format.