LES MILLORS SÈRIES CATALANES
Mèdia 05/02/2012

Torna 'Porca Misèria', cada cap de setmana amb el diari

Els fans de Porca Misèria tenen una segona oportunitat: poden aconseguir tots els capítols de la sèrie a partir del dissabte que ve amb l'ARA. Cada cap de setmana, una temporada de la ficció amb el diari.

Ara
1 min
Anna Sahun i Joel Joan protagonitzen la sèrie: ella és Laia Font, una biòloga molt centrada en la seva feina, i ell Pere Brunet, un guionista neuròtic i una mica infantil.

BARCELONAEls lectors del diari poden aconseguir ara una de les sèries mítiques que va marcar un abans i un després en el camp de la ficció audiovisual en català. L'ARA ofereix les quatre temporades de Porca Misèria , la sèrie creada i dirigida per Joel Joan. Basada en els vaivens sentimentals d'una colla de personatges en la trentena, la sèrie va guanyar un premi Ondas el 2006 i va quedar finalista al Festival de Televisió de Montecarlo, entre altres reconeixements.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els lectors podran adquirir, cada cap de setmana a partir del de l'11 i 12 de febrer, una nova temporada al preu especial de 9,95 euros. Cada pack inclou tretze episodis, de 50 minuts cadascun. Dijous l'ARA convida també a una projecció especial del primer capítol de la sèrie amb els seus principals protagonistes. Hi ha 100 places dobles exclusives per assistir-hi i la inscripció es pot fer via web.

Un dels èxits de Porca Misèria va ser l'elenc d'actors, que han coincidit després en muntatges teatrals. Joel Joan interpretava el guionista Pere Brunet, neuròtic i insegur, una mica infantil i molt estressat. Anna Sahun era Laia Font, doctorada en biologia, parella del Pere i molt centrada en la vida professional. Altres actors que van ser icònics en els seus papers van ser Roger Coma (un executiu implacable que comença a esquerdar-se), Mercè Martínez (acomplexada pel seu pes), Julio Manrique (un bohemi i tabalot que viu en un vaixell) i Clara Segura (una realitzadora del programa que guionitza el Pere i una dona decidida).

Porca Misèria va ser la segona sèrie més votada pels lectors de l'ARA com la millor sèrie catalana en l'enquesta realitzada al gener, només superada per Plats Bruts , també de Joel Joan.

stats