Publicitat
Publicitat

ARA

Turistes contra la crisi, portada de l'ARA

Les bones previsions del sector del turisme a Catalunya per a aquest estiu, a causa de la inestabilitat d'altres zones arran de les revoltes àrabs, obren la portada d'aquest dissabte

El sector del turisme espera una temporada d'estiu millor que les dels anys anteriors a Catalunya, en gran part pel retrocés en les reserves en zones properes a les revoltes àrabs. Es calcula que aquest impuls ajudarà a reduir l'atur. Aquest és el tema que obre aquest dissabte la portada de l'ARA.

Altres temes destacats en la primera plana d'avui són la decisió de la Unió Europea que permetrà que es tornin a tancar les fronteres interiors quan hi hagi alguna allau d'immigrants per alguna circumstància especial, i la decisió del govern espanyol de no prorrogar la mesura que limitava la velocitat a un màxim de 110 km/h a les autovies i les autopistes, de manera que es torna al límit dels 120 km/h.

Aquest dissabte és especial a l'ARA perquè s'hi commemoren els 25 anys de la mort de Joan Oliver, Pere Quart, amb la reproducció de 25 poemes del seu Bestiari i els dibuixos originals de Xavier Nogués.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT